Tea House

The Tea House was designed to be grounding. A soft, low place to bring people together for rest and restoration. I spent many nights sleeping on the mattresses in this space – awoken only by the sun peeking up behind the circular effigy sculpture.

Tea House deco by me. Woven palm chandelier by Max McCann. With design contributions from Jaclyn Atkinson.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s